Despre noi

Confectii metalice Focsani

Confectii metalice Focsani | Marcip Tech a luat fiinta in 2007, ca expresie a pasiunii pentru ingineria mecanica.
In timp, ne-am extins activitatea si, acumuland experienta, am abordat cu success domenii conexe, indreptandu-ne catre design-ul si executia de produs, dar fara sa ne limitam la aceasta.

Produsele proiectate si realizate de noi combina si pun in valoare materiale a caror forma naturala este lipsita de expresie sau utilitate.

Imbinam cunostintele tehnice cu grija pentru o executie impecabila si oferim clientilor piese unice, in acord cu spatiul si decorul carora le sunt destinate si care servesc in mod optim scopului lor.

Echipa noastra este specializata in proiectarea si construirea de unicate, mobilier vintage metalic, mobilier personalizat din metal, sticla si lemn pentru casa, gradina, birou, magazin de vanzare cu amanuntul, salon de coafura, bar sau… ai un nume de spatiu ce necesita mobilat?

Despre noi

Suntem aici pentru a oferi elemente unice de design create special de noi, mai ales pentru tine. Ne concentram pe oferirea de produse care sunt doar ale dumneavoastra. Poate fi design-ul dumneavoastra, masuratorile dumneavoastra, viziunea dumneavoastra. Produsele noastre sunt construite pentru a dura o viata intreaga, si totusi raman interesante si functionale.

Din moment ce cele mai multe dintre piesele noastre sunt facute la comanda, salutam modificarile desenelor si modificarile dimensionale. Noua ne place sa mestecam in oala de creativitate si sa mergem dincolo de obisnuit; in cazul in care ne oferiti o schita, putem construi! Construim produse unicat cat si serie acolo unde este cazul.

Noua ne plac profilele de metal, lemnul, sticla, aluminiul, otelurile inoxidabile, alamele. Sablam, sudam, imbinam, vopsim in camp electrostatic, lacuim, dam patina sau luciu. Lucram si cu obiecte vechi pe care le reconditonam sau reinventam.

Am realizat de la piese de mobilier pentru baie pana la scari de incendiu, de la foisoare din metal si sticla la obiecte de decor.

Asteptam cu entuziasm proiecte si provocari noi, carora le punem la dispozitie cunostintele, experienta, personalul calificat si dotarile noastre.