Din atelierul nostru în casa ta: mobilier metalic vintage la comandă

Din atelierul nostru în casa ta: mobilier metalic vintage la comandă

Casa în care trăiești ar trebui să fie un loc al bunăstării, un loc unde să simți întotdeauna că ești binevenit, că oricine îți poate trece pragul urmând să se simtă „ca acasă”. Tocmai acesta este și motivul pentru care, pentru a deveni o oază de relaxare, liniște și pace, o încăpere trebuie să fie frumos decorată, după standarde aliniate așteptărilor tale. Indiferent de stilul pentru care optezi, trebuie să existe o sinergie absolută între toate elementele care definesc design-ul unei camere: de la culoare, lumină, arhitectură și decor, până la mobilier și amplasarea strategică a acestuia.

A găsi mobila potrivită – o adevărată provocare

După ce ai pus la punct toate detaliile privitoare la design, ajungi să îți dai seama că a găsi piesa de mobilier potrivită poate fi destul de solicitant. Întocmai gama variată disponibilă pe piață și în magazinele online face ca procesul alegerii mobilierului perfect să îți dea bătăi de cap. Într-adevăr, ai putea alege la întâmplare, ghidându-te după piese practice, dar și frumoase din punct de vedere estetic. Însă, s-ar putea să fie mult mai greu decât (nu) ai fi crezut să găsești astfel de piese. În ziua de astăzi, mulți producători se axează mai mult pe design și producție rapidă.

Stilul vintage – un stil atemporal, mereu la modă

Lucrurile devin și mai complicate atunci când vrei să îți decorezi locuința în stilul vintage. Tot mai multe persoane optează pentru acest stil, a cărui valență clasică, dar care păstrează o parte semnificativă din stilul modern actual, este absolut evidentă. Cu toate acestea, devine din ce în ce mai complicat să găsești mobilierul perfect, cel pe care să îl vezi și care să îți transmită acel ceva care nu poate fi teoretizat, ci doar trăit. Mobilierul vintage este o splendoare, încadrându-se în registrul clasic de altădată, care va face ca locuința să spună, în sine, o frumoasă poveste.

Mobilierul la comandă – rapid și exact pe placul tău

Una dintre cele mai viabile soluții în astfel de situații este reprezentată de mobilierul realizat la comandă. Ce înseamnă asta? Înseamnă că piesele vor fi realizate exact pe placul tău, în funcție de așteptările tale, pentru a te putea bucura de mobilierul la care ai visat întotdeauna. Chiar tu ești parte esențială a procesului fabricării, fiind mereu în legătură cu maeștrii care se ocupă de prelucrarea comenzii și de definitivarea mobilierului pe care îl dorești.

Îți poți personaliza fără nicio problemă culoarea, indicând aspectele pe care vrei ca mobilierul să le îndeplinească. Mărime, culoare, formă, materialul folosit, detaliile arhitecturale și multe altele: toate pot fi fără nicio problemă dictate de dorințele tale. Prin urmare, nu doar că te vei bucura de mobilierul la care ai visat întotdeauna, ci îl poți adapta în funcție de criteriile propriei tale locuințe. Uneori, pe piață este destul de greu să găsești un mobilier care să se potrivească perfect dimensiunilor unei încăperi – fără a fi prea mare sau prea mic. Optând pentru mobilierul la comandă, vei avea ocazia de a-ți alege propriile obiecte de mobilier, în funcție de așteptările și nevoile avute!

Despre autor

Marcip Tech shop_manager