Marcip – locul unde găsești mobilier pe placul tău

Marcip – locul unde găsești mobilier pe placul tău

Mobilier pe placul tău. O „casă” devine „acasă” în momentul în care te simți întotdeauna binevenit acolo. În momentul în care, după o lungă și epuizantă zi de muncă, te așezi liniștit într-un pat confortabil, inspiri adânc și te bucuri de momente liniștite și relaxante în confortul propriei locuințe, alături de persoana dragă. Totuși, ce anume transformă o locuință într-un cămin confortabil, primitor și liniștit?

Întocmai modul în care locul este decorat, iar mobilierul joacă un rol esențial în a imprima estetica și tonul, personalitatea, unei locuințe. În ziua de astăzi, este destul de complicat să găsești fix acel mobilier potrivit, din dorința de a crea armonie într-o încăpere. Tocmai din acest motiv, poți avea în vedere posibilitatea de a-ți comanda mobilierul după bunul plac, exact așa cum ți-l imaginezi!

Mobilierul făcut la comandă, după bunul plac

Fie că ești în căutare de mobilă vintage, clasică, cu design unic și inovator, Marcip dispune de tot ce este necesar pentru a-ți personaliza decorul dintr-o locuință. Putând alege dintr-o gamă variată de opțiuni și configurații, posibilități de combinare și asortare a elementelor vizuale, întotdeauna vei descoperi o piesă de mobilier care să se potrivească în decorul casei tale, în mod armonios și estetic viabil. Mobilă personalizată din metal, lemn, sticlă – toate potrivite nevoilor tale estetice!

Obiecte personalizate de iluminat

Lumina joacă un rol vital pentru a da tonul general unei camere, făcând-o fie primitoare, fie rece. Lumina rece are capacitatea de a evidenția mult mai bine arhitectura unei camere, în timp ce lumina caldă imprimă o atmosferă familială, cosy. O lampă de pardoseală făurită manual de către artiști pasionați, cu design impunător și lumină prietenoasă, va aduce o amprentă unică în încăperea în care este amenajată, făcând spațiul să fie mult mai primitor.

Mese personalizate cu utilitate practică

Nicio casă fără masă, cum s-ar spune; iar atunci când masa, dincolo de utilitatea practică, dispune și de o întrebuințare estetică, lucrurile cu siguranță au o nouă valență. O masă pentru cafea, spre exemplu, realizată din îmbinarea perfectă a metalului topit prin sudură, poate aduce o amprentă și estetică unică unei încăperi. O transformă într-o loc primitor, dar în același timp impunător și deosebit de plăcut ochiului.

Dulapuri personalizate pentru un plus de autenticitate

În primă instanță, un dulap are o utilitate practică: este un spațiu de depozitare. Cu toate acestea, dat fiind faptul că este la vedere, dulapul poate influența deosebit de mult decorul unei camere. Așadar, de ce să nu alegi un dulap care să se potrivească întocmai cu restul decorului? De exemplu, un dulap din metal și lemn, executat impecabil, cu elemente mobile atent îngrijite, conferă o notă de eleganță greu de egalat întregii camere, transformând-o într-un loc al gustului și rafinamentului.

Atmosfera unei camere este definită în totalitate de elementele de decor alese. Prin urmare, acestea ar trebui să fie în concordanță cu stilul caracteristic al încăperii. Într-o armonie perfectă a culorilor, texturilor și jocurilor de lumini. Alegând mobilierul personalizat, nu doar că vei reuși să transformi încăperea într-un loc în care te vei simți întotdeauna binevenit dar vei evita investițiile periodice pe care le vei face în achiziționarea diferitelor obiecte de mobilier.

Despre autor

Marcip Tech shop_manager