Etajeră

Etajeră

Categorie:

Descriere

O superbă etajeră din lemn, stil industrial, vintage, realizat din materiale rezistente, integrate cu atenție într-un design atemporal. Chiar dacă o etajeră este un obiect de mobilier conceput în primul rând pentru depozitare și organizare într-un mod mai eficient, asta nu înseamnă că nu poate avea și o valență estetică deosebită. De fapt, îmbinând în mod armonios variabilele practice cu caracteristicile estetice, te asiguri că beneficiezi atât de un obiect ce poate fi ușor și sigur integrat în decorul general al camerei, cât și de unul deosebit de practic.

Datorită faptului că modelul nostru este realizat după un design aparte, care îmbină elemente vintage, industriale, cu elemente moderne, poate fi integrat cu ușurință în toate tipurile de decor: clasic, vintage, minimalist și modernist, fără a compromite design-ul general. Alături de alte elemente de decor, rezultatul general va fi cel al unei atmosfere autentice.

Pasiune pentru frumusețe

Obiectele noastre de mobilier sunt realizate din grijă față de frumusețe, de mâini profesioniste, iscusite, care iubesc ceea ce fac și își doresc să aducă obiectele de mobilier la rang de artă. Din lemn rezistent, cu cadre metalice de culoare neagră, solide și robuste, lăcuite și care strălucesc subtil, atrăgând privirea, etajera acesta ajută la potențarea spațiului vizual dintr-o cameră și la eficientizarea spațiului disponibil. Cu finisaje atente, frumos realizate, ceea ce în sine par să îl transforme într-un statement al camerei, etajera este o alegere cu care sigur te vei mândri! Va atrage atenția fiecărei persoane care îți trece pragul, care știe să aprecieze frumosul!

Este foarte important să alegi obiecte de mobilier care știi că vor rezista testului timpului. Astfel nu va mai fi necesar să faci investiții ulterioare, pentru a fi în permanență în pas cu moda și cu tendințele actuale. Mizând pe design-ul vintage, pe stilul retro industrial, te asiguri de faptul că într-adevăr nu vei mai investi, în viitor, în această direcție. Mobilierul nostru este definit de mai multe variabile, dar cele mai importante sunt reprezentate de pasiunea pentru frumusețe, fără a face compromisuri când vine vorba de întrebuințarea practică, întotdeauna la mare căutare. Așa că, alege să facem parte din povestea casei tale și să fii persoana pentru care detaliile contează!

Descriere Tehnică

Materiale: Metal  vopsit în câmp electrostatic  negru.

Polițele  sunt  din  lemn masiv stratificat, esență de fag, acoperit cu lac.

Dimensiuni: L 55 x25 x H-210

Despre autor

Marcip Tech shop_manager