Suporti transport tesatura

Suporti transport tesatura

Categorie:

Descriere

Suporti transport tesatura

Suporti transport tesatura: in domeniul textil este o problema cu transportul intern al tesaturi pana ajunge produs finit. Pentru a reduce aceste pierderi este necesar sa investim in sisteme de transport intern sigure.

Acest model a fost dezvoltat in timp dupa indelungi teste pe diverse sisteme pentru transportul tesaturi in fabricile de confectii.

Acest tip de palet este o structura metalica cu un blat interschimbabil de pal. Acest palet trebuie sa sustina rolele de tesatura si in acelasi timp sa nu agate tesaturile. In special pe cele fine/scumpe in timpul transportului si manipulari.

Dupa finisajul mecanic al otelului si sudurilor structura metalica a fost sablata si vopsita in camp electrostatic in culoarea dorita de client.

Paleti de transport marfa pot fi construiti functie de necesitatile dumneavoastra de transport si personalizati functie de tipul de marfa ce este necesar sa fie transportat.

Materialele din care sunt confectionati pot fi alese functie de tipul de protectie necesar marfurilor ce necesita a fi transportate.

Despre autor

MC Regional administrator