5 obiecte de mobilier industrial pe care le vei adora

5 obiecte de mobilier industrial pe care le vei adora

Sunteți un mare admirator al design-ului interior modern și căutați idei inedite pentru amenajarea locuinței sau a spațiului de birou, în momentul de față? Vă place stilul industrial și doriți să amenajați casa în felul acesta? Stilul industrial este unul care a luat amploare în ultima vreme și tot mai multe persoane vor să îl exploreze. Noi avem o gamă variată de produse unicat care te vor face să le iei acasă. Descoperă ce obiecte de mobilier se potrivesc stilului industrial!

1.         Scaune în stil industrial

Detaliile sunt foarte importante atunci când dorim să reamenajăm o locuință în stil industrial. Pentru un decor perfect al living-ului sau al bucătăriei, scaunele sunt foarte importante. Mai mult decât atât, ofertele magazinelor de specialitate sunt atât de variate în momentul de față, încât nu va fi deloc ușor să facem o alegere.

Câteva scaune foarte moderne în stil industrial vor completa cu succes look-ul noului living sau cel al bucătăriei moderne pe care v-ați dorit-o atât de mult.

Metalul și lemnul reprezintă o combinație preferata de foarte multă lume în momentul de față. Important este că nu doar partea estetică este minunată, ci și utilitatea lor. Nu mai luăm în considerare faptul că, astfel de scaune vor rezista mult timp, chiar dacă vor fi îndelung folosite.

2.         Lămpi masive de podea în stil industrial

Sunt foarte moderne, ies în evidență repede și completează cu succes decorul somptuos al oricărei încăperi amenajate în stil modern. Puteți opta pentru lămpi de podea simple industriale sau pentru modele mult mai complexe. Așezate bine în structura locuinței, vor fi elemente de bază pentru decor. Trebuie să subliniem și faptul că, multă lumină în locuință, înseamnă o atmosferă prietenoasă, optimistă și plină de energie pozitivă.

3.         Biciclete folosite drept suporturi de flori

O atentă căutare pe internet sau Facebook vă va oferi soluții suplimentare pentru amenajarea spațiilor interioare în acest stil. Există ateliere specializate în confecționarea sau recondiționarea diferitelor piese metalice. Spre exemplu, o bicicletă veche poate fi ușor transformată într-un suport inedit pentru flori.

Dacă nu ați găsit pe cineva care să vândă un astfel de produs, încercați să solicitați atelierului respectiv să vă confecționeze una nouă, stilizată.

O puteți pune în living, pe hol sau în dormitor, de ce nu, chiar și pe terasă sau în balcon.

4.         Seifuri metalice

Este un alt obiect care poate fi recondiționat sau modernizat pentru a completa decorul industrial al locuinței. Chiar dacă va fi dificil de transportat, merită efortul!

Combinat cu alte obiecte de decor sau chiar cu țesături naturale, cărți vechi sau plante, poate deveni o piesă de mobilier foarte atrăgătoare și interesantă cu destinații variate: depozitarea valorilor, a albumelor de artă, un suport bun pentru un tablou modern sau pentru o veioză cu culori aprinse, etc.

5.         Dulapuri metalice

Nu sunt deloc greu de confecționat dacă nu ați găsit deja un model pe gustul dumneavoastră. Dulapurile metalice pot fi create de la ZERO sau pot fi recondiționate modele mai vechi. În combinație cu lemnul, vor fi foarte atrăgătoare. Pot fi folosite pentru utilarea bucătăriilor sau pentru living-urile mari, dormitoare, holuri sau terase exterioare.

Asortați cu atenție covoarele și draperiile. Întregul aspect al locuinței va fi plăcut, ultramodern și inedit, dacă veți folosi aceste obiecte de mobilier industrial pentru decorarea locuinței dumneavoastră. 

Despre autor

Marcip Tech shop_manager