Mobilier industrial vintage si corpuri de iluminat

Mobilier industrial vintage si corpuri de iluminat

Mobilier industrial vintage realizat de echipa noastra specializata in proiectarea si construirea de unicate, mobilier vintage metalicmobilier personalizat din metal, sticla si lemn pentru casa, gradina, birou, magazin de vanzare cu amanuntul, salon de coafura, bar sau… ai un nume de spatiu ce necesita mobilat?

MT Industrial Design – Mobilier industrial vintage

Cream si executam piese de mobilier si corpuri de iluminat.

Proiectam si producem piese de mobilier si lampi creative, diferite prin proiect si executie fata de cele produse in masa. Le proiectam cu simt artistic, cu grija la detalii si materiale de calitate alese cu atentie.

Lucram toate detaliile si in fiecare sa gasim o cantitate mica de inovatie. Atat timp cat mergem inainte, spre ceva mai semnificativ, cu respect fiecare pas este la fel de valoros ca celalalt, meritand aceeasi consideratie si respect. Ne place sa gandim la aceasta capacitate de a capta tot ce a fost mai bun si de a-l transforma din inima pentru ceea ce urmeaza, ca esenta a evolutiei.

Toate produsele noastre sunt create cu aspect care sa scoata in evidenta unicitatea naturi, materialelor folosite, pasiuni si atentiei la detalii.

In toate detaliile se poate vedea influenta industrial vintage a design-ului deoarece ne dorim sa imbinam utilul cu placutul sau chiar arta cu inginerie.

Produsele noastre au povesti unice ce pot fi citite, privind design-ul si conceptul, analizand produsul, materialele si detaliile acestuia.

Creativitatea, sufletul si pasiunea depusa de catre echipa noastra se poate vedea prin produsele noastre.

Despre autor

Marcip Tech shop_manager