Mobilier vintage personalizat din metal, lemn, sticla

Mobilier vintage personalizat din metal, lemn, sticla

Mobilier vintage personalizat din metal, lemn, sticla

Mobilier vintage personalizat din metal

Vom incepe construirea odata ce plasati o comanda, astfel incat inseamna ca puteti alege din mai multe optiuni si configuratii. In timp ce cautati in site-ul nostru, nu ezitati sa luati in considerare posibilitatile multiple de combinare si asortare a oricarui element individual. Vrei o consola media cu stocarea sticlelor de vin? Putem face asta. Ati vizualizat o imagine in care lemnul sau otelul are o nuanta un pic mai inchisa decat pe cea care o cautati? Noi va putem oferi cateva optiuni pentru o alegere mai usoara.

Pe scurt ne-am specializat si perfectionat in realizarea lucrurilor astfel incat sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

Va rugam sa luati in calcul cateva dintre posibilitatile de personalizare:
Dimensiunile sunt intotdeauna usor de schimbat.
In cele mai multe cazuri, puteti face schimb din lemn pentru otel si vice-versa. Daca vedeti ceva care are usi din lemn, dar le doriti mai degraba din otel, sticla, sticla sablata sau un alt material preferat, nici o problema.
Doriti ca produsul sa fie cu nituri mai vizibile sau tonul de culoare diferit.
Se poate schimba configurarea usilor si dimensiunile lor.
Ai propriul lemn sau o bucata de lemn cu valoare sentimentala? Il putem folosi.
Se poate schimba din varianta pe role in varianta pe picioare drepte sau reglabile. Picioarele drepte cu diferite modele se pot alege pentru un aspect mai rafinat si rolele pentru un aspect mai industrial.

Lista este fara sfarsit asa ca nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe e-mail, cu o descriere a ceea ce doriti.

Pentru clientii nostri ce doresc intreaga gama de mobilier personalizata, oferim pachet complet personalizat. Avem experienta in proiectarea si executia pachetelor personalizate complet. Putem lucra direct cu dumneavoastra sau cu designeri pentru a construi ceva unic si specific nevoilor dumneavoastra.

Rezultatul este intotdeauna un decor cu mobilier metalic vintage, care in eventuale combinatii cu lemnul, sticla sau alte materiale, provoaca un efect de „Uau!”.

Despre autor

Marcip Tech shop_manager