Foisor din metal si sticla

Foisor din metal si sticla

Aceasta piesa creata de noi este folosita ca loc de fumat in curtea unei fabrici.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Foisor din metal si sticla

Foisor din metal si sticla. Aceasta piesa are rolul de umbrire pe timp de vara si de adapost contra ploii si vantului pe timp nefavorabil. Este un corp hexagonic cu diagonala de 6 metri, latura de 3 metri si inaltimea de 3,5 metri.

Beneficiarul a cerut o inprejmuire cu metal si sticla. Proiectanti nostrii au ajuns la o structura complexa din metal si sticla securizata sablata la acoperis si sticla. Logo sablat pe cele 5 inchideri.

Efectuam intotdeauna imbinari intre materiale diferite. Aici am imbinat o structura metalica unde toate imbinarile sunt facute cu sisteme demontabile si foi de sticla securit pentru o protectie maxima a persoanelor ce vor pasi pragul acestei constructii.

Sticla, fie ea si securit, pune probleme atunci cand este lucrata si se lucreaza cu ea deoarece este casanta si mai ales la dimensiuni mari are o greutate proprie considerabila. Toata structura metalica a fost protejata impotriva coroziuni prin vopsire in camp electrostatic.

Executat la comanda

S-au construit 2 foisoare identice pentru acest beneficiar. Asteptam si alti beneficiari ce doresc astfel de locuri de recreere si odihna in propriile curti sau in curtile fabricilor, spatiilor de birouri, spitale sau alte institutii publice. Pentru inchideri si acoperis se pot folosi o gama larga de materiale la cerere, nu doar otel si sticla securizata. Functie de preferinta se poate opta pentru structura de lemn, aluminiu, inox. Pentru inchiderile laterale si acoperis se poate opta pentru o gama larga de materiale, de la materiale compozite pana la materialele clasice lemn, otel, imbinari ale acestora sau intre alte materiale pentru a obtine integrarea peisagistica si design-ul dorit de dumneavoastra.

Se poate opta pentru orice schimbare. Dimensiunile se schimba cel mai usor, apoi forma geometrica poate fi schimbata si ea. Acestea au fost sub forma hexagonala datorita cerintei beneficiarului. Pentru dumneavoastra putem crea la cerere orice forma: octogonala, circulara, dreptunghiulara, triunghiulara sau ori ce forma neregulata doreste fiecare beneficiar.

Instalatie electrica

Poate fi prevazut optional cu instalatie electrica de iluminat pe timp de noapte. Aici functie de cerintele dumneavoastra se pot alege corpurile de iluminat dupa preferintele beneficialului si pozitionate perimetal sau central dupa bunul plac.

Constructia poate fi proiectata demontabila sau nedemontabila. Montajul se face la alegere functie de preferintele beneficiarului de catre echipa noastra sau de catre beneficiar in baza schemei de montaj.

Despre autor

MC Regional administrator