Lampă lucrată manual

Lampă lucrată manual

Categorie:

Descriere

Lampă lucrată manual – extravagantă, dar în același timp atât de autentică. Știm cât de elegantă este simplitatea, dar în același timp și cât de greu de atins este. Să reușești să poți numi ceva drept „simplu”, dar totuși să îl privești cu admirație, în timp ce te încearcă un sentiment fizic de emoție, de meditație, un sentiment de poveste și poezie. Această lampă lucrată manual nu se vrea a fi un obiect practic sau unul de decor – chiar dacă îndeplinește ambele valențe. Aceasta se vrea a fi un instrument care să incite la meditație și contemplație, la tihnă și relaxare. Este un liant între dorința de a te simți „acasă” și realizarea acesteia: într-un loc în care totul este în ordine, totul este definit de calitate și bun gust, de armonios și confort, cu siguranță te vei simți mereu binevenit.

Minuțios analizată și atent făurită

Realizată din materiale de calitate superioară, cu atenție sporită la detalii, minuțios analizată și atent făurită pentru ca totul să fie exact cum ne-am dorit, această lampă lucrată manual nu doar că va reuși să dea unei încăperi un aer modern, rafinat și elegant, ci va reuși să atragă atenția și curiozitatea oricărei persoane. Cu un design autentic, gândit după modelul, registrul stilistic și artistic al zilelor noastre – în care modernismul se înfățișează în forme din ce în ce mai autentice și originale, această lampă pare a fi, în sine, o poveste de viață: iar aceasta este reprezentată de cei care au lucrat la realizarea ei, oameni ai artei cu mâini dibace și atenție la detalii, pentru care frumosul și estetica reprezintă dictonuri călăuzitoare de-a lungul întregului proces creativ.

Lumina este cea care ne ghidează, ne călăuzește, ne poartă pașii spre cele mai nebănuite și mai tăinuite drumuri. De asemenea, este cea care are capacitatea de a da tonul și atmosfera generale dintr-o încăpere sau locuință. Căldura luminii, compoziția acesteia, felul în care se așează, cade pe anumite obiecte de decor, pe mobilier și pereți: toate acestea dirijează ambianța generală și pot fie să o îmbunătățească, fie să îi provoace deprecieri. Din acest motiv, înainte de a alege o lampă pe care să o așezi în cameră, încearcă să îți dai seama ce fel de lumină se potrivește cel mai bine: caldă sau rece? Ulterior, asigură-te că sursa de lumină se potrivește în cameră, adică se aliniază în registrul stilistic al celorlalte obiecte de decor care înfrumusețează încăperea.

Se potrivește perfect în decorul unei cafenele cosy

O lampă lucrată manual specială cu design autentic, plăcut, modern, la lumina căreia se spun povești, deapănă amintiri și se servește un vin de calitate. Datorită materialelor rezistente din care este realizată, dar mai ales a atenției la detalii din partea artiștilor care au creat-o manual, lampa va deveni în scurt timp un simbol major al locuinței tale, respectiv mai mult decât un obiect de decor. Pe de altă parte, se potrivește perfect în decorul unei cafenele cosy, moderne și rafinate, elegante, în care clienții doresc să se simtă tratați la standarde de înaltă calitate. De la modul în care aceștia sunt serviți, până la decorul din jurul lor, cu toții vor pune preț pe fiecare variabilă care descrie spațiul în care se relaxează. Și nu uita: lumina este una dintre cele mai importante variabile!

Descriere Tehnica

Cod produs: MT 014

Materiale: Metal vopsit in camp electrostatic transparent

Dimensiuni: L 30 x l 30 x  H 70 cm

Dotata cu bec led lumina calda decorativ T30 6W 700lm

Despre autor

Marcip Tech shop_manager