Masă cu scaune din butoi de lemn

Masă cu scaune din butoi de lemn

Categorie: Etichete: , ,

Descriere

O piesă de mobilier rustică, distinctivă, care îmbină funcționalitatea cu un aspect autentic, însă deosebit de atractiv și plăcut ochiului. Această masă cu scaune din butoiu de lemn reprezintă o piesă care pur și simplu va atrage privirile și complimentele oricui. Blatul mesei este realizat dintr-un butoi de lemn autentic, adaptat și transformat într-un blat. Acesta păstrează atât forma, cât și aspectul butoiului, adăugând un element rustic și inconfundabil în design-ul mesei. Fără niciun dubiu, această piesă nu trebuie să lipsească din colecția cuiva care iubește originalitatea și care apreciază atenția la detalii, deoarece știe că acestea fac diferența.

Aspect natural

Datorită dimensiunilor, masa este ideală pentru spațiile mai mici și, de asemenea, poate găzdui în jur un număr relativ mare de persoane. Butoiul de lemn încă păstrează aspectul său natural, dar este șlefuit și tratat pentru a-i evidenția frumusețea și textura. S-a aplicat și un strat care are rol de protecție, pentru a finisa și susține durabilitatea pe o perioadă lungă de timp a aspectului său autentic, industrial și vintage. Scaunele sunt realizate, de asemenea, din butoaie de lemn ce au fost adaptate și au un design corespunzător cu masa. Acestea nu au spătar, deoarece coatele pot fi sprijinite pe blatul mesei, pentru a asigura o poziție confortabilă în funcție de înălțime.

Spațiu de depozitare încorporat în butoi

Pe scaune pot fi așezate și perne moi, pentru a oferi un plus de confort atunci când sunt folosite. Deoarece butoaiele de lemn sunt elemente solide, robuste, scaunele oferă o stabilitate deosebit de bună și pot susține greutăți considerabile, fiind rezistente. Un alt element special al acestei mese este spațiul de depozitare încorporat în butoi, care poate fi folosit pentru a păstra obiecte de dimensiuni mari sau mici. Datorită construcției, masa poate fi ușor de mutat în diferite locuri și îți oferă flexibilitate în organizarea periodică a spațiului.

Estetica rustică, aspectul de lemn brut și texturat, design-ul autentic, special gândit pentru a fi parte integrantă din orice tip de decor, pentru orice tip de casă, transformă totul într-o adevărată operă de artă. Acest mobilier poate fi integrat în diferite stiluri de design interior, cum ar fi cel industrial, cel rustic sau eclectic, în fiecare adăugând un element autentic, modern și original. Nu este doar o piesă de mobilier deosebit de practică și funcțională, ci și un element de design remarcabil, care poate crea o atmosferă primitoare, caldă și autentică în casa ta. Se potrivește la fel de bine și în cafenele sau restaurante, fiind parte a unui decor care atrage și surprinde.

Descriere Tehnică

Masă:

Materiale: Lemn de stejar vechi, dintr-un butoi folosit la păstrarea vinului – plus metal.

Dimensiuni: diametru blat 90 x H-111 cm

Scaun :

Materiale: Lemn de stejar vechi, dintr-un butoi folosit la păstrarea vinului  – plus metal.

Dimensiuni: diametru blat 30 x H-78cm

Despre autor

Marcip Tech shop_manager