Veioza cu rafturi

Veioza cu rafturi

Aceasta veioaza cu rafturi este doar un model creat pentru o persoana tinand cont de necesarul si ideile personale ale beneficiarului.

Descriere

Veioza cu rafturi

Din dorinta de a iesi din liniile clasice si de imbinare a “utilului cu placutul” am obtinut aceasta veioza cu rafturi. Aceasta veioza pe langa estetica imbina 2 roluri functionaele.

Dorim sa proiectam si sa executam obiecte ce pe langa rol estetic sa aiba si rol functional.

Economia de spatiu in case, birouri, spatii de repaos este foarte importanta pentru eficientizarea spatiului folosit sau util. Aceasta veioaza cu rafturi este doar un model creat pentru o persoana tinand cont de necesarul si ideile personale ale beneficiarului.  Putem veni in sprijinul dumneavoastra cu o parte din ideile noastre, primim deschis ideile dumneavoastra. Le amestecam bine, le turnam pe o coala de hartie, le slefuim putin impreuna. Cu acceptul dumneavoastra le intindem bine apoi taiem din ele nu prea mult si le punem in opera. Acest lucru se intampla doar dupa cceptul dumneavoastra final, inainte de lansare in executie.

O veioza este necesara aprope in orice spatiu fie el de locuit, odihna sau de lucru. Un spatiu de depozitare sau prezentare fie pentru obiecte mici, obiecte mari, obiecte utilizate ciclic. Obiecte expuse pentru vizionare si de preferat un spatiu personal este absolut necesar. Tipul de veioza sau tipul de raft dorit de dumneavoastra sau combinatia dorita. Nu conteaza materialele dorite pentru executia obiectului de mobilier dorit de dumneavoastr. Suntem aici pentru ca ne dorim ca dorintele dumneavoastra sa devina realitate.

Revenind la aceasta veioza cu rafturi putem sa va spunem ca la realizarea acestui reper am folosit repere din otel, tabla perforata, sticla si material textil. Plus instalatia electrica ce a fost inclusa in proiect si executie.

Acesta veioza are dimensiunile la baza de jos 50x50cm si o inaltime de 1,9metri. Functie de preferintele dumneavoastra pot fi facute modificari dimensionale. Executia se face de catre noi cu materialele alese de beneficiar.  Varietatea de materiale cu care lucram este mare si beneficiarul poate alege materialul sau materialele din care doresta sa fie executata lucrarea.

Cererile de oferta pot fi insotite de schite cu modificari dimensionale sau de detalii constructive cat si componenta materialelor ce se doreste a fi utilizate.

Avand in vedere ca reperele executate de noi va apartin, sunt ale dumneavoastra si pentru personalizarea acestora va asteptam inclusiv cu schite. Design-ul dumneavoastra propriu pentru a pune in opera piesa dorita de dumneavoastra.

Echipa noastra are experienta tehnica in domeniu plus are la dispozitie echipamentele si utilajele necesare. Pentru a crea obiecte de mobilier de calitate superioara, un design personalizat pe personalitatea dumneavoastra.

Experienta si dotarile tehnologice ne recomanda inclusiv pentru reconditionarea de obiecte de mobilier ce au valoare sentimentala, valoare istorica sau valoare materiala.

Despre autor

MC Regional administrator