Măsuță metalică

Măsuță metalică

Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Această măsuță metalică este o piesă de mobilier modernă și versatilă. Asigură o atmosferă contemporană, cu iz industrial, în orice încăpere. Construită dintr-o structură rezistentă (metal), sau din oțel, aluminiu și alte aliaje metalice durabile, măsuța este stabilă și rezistentă. Forma rotundă îi permite să fie adaptată la diferite tipuri de spații, flexibil de manevrat atunci când dorești să faci o mică schimbare în decorul dintr-o încăpere. Datorită design-ului, aceasta se potrivește atât în locuințe proprii, cât și în cafenele sau restaurante, ca parte a unui decor original, de vis.

Realizată în întregime din metal, masa adaugă un aspect modern încăperii, fiind realizată și cu foarte mare atenție la detalii – detaliile sunt cele care fac diferența. Cu aspect atractiv, durabil, rezistent, masa este vopsită în negru, cu finisaje texturate și o arhitectură autentică a picioarelor de susținere. De asemenea, după dorințe, aceasta poate fi vopsita în mai multe culori, putând fi adăugate și modele unice, speciale. Măsuțele metalice pot fi întrebuințate în diferite scopuri și, de fapt, nu există nicio restricție: de la măsuțe de cafea, până la mese de decor în sufragerie sau în living, spații pe care să așezi o frumoasă vază cu flori sau un alt decor special.

Ușor de întreținut și curățat

Datorită materialului metalic, sunt ușor de întreținut și curățat. Suprafața metalică poate fi ușor ștearsă folosind un șervețel umed sau un produs de curățare specific, ceea ce va menține astfel aspectul său strălucitor și calitativ. Asociate cu un aspect contemporan, industrial, măsuțele de acest gen sunt populare în special în decorul modern și urban, creând o atmosferă sofisticată și proaspătă în orice încăpere. Aspectul versatil le permite să fie combinate armonios cu alte tipuri de materiale, cum ar fi lemnul sau sticla, pentru a crea un contrast plăcut, armonios, echilibrat, ce va atrage atenția și aprecierile oricui îți trece pragul.

Nimic nu este mai important decât să-ți transformi încăperea sau afacerea în ceea ce mereu ai visat. Alege să nu faci compromisuri când vine vorba de decor – fie că vorbim despre locuința ta, fie că vorbim despre afacerea ta –, deoarece decorul reprezintă „o carte de vizită” pentru un anumit local sau o încăpere. Dacă decorul este pe placul cuiva, cu siguranță va reveni și, pe de altă parte, cu siguranță va recomanda locul respectiv altcuiva. Din acest motiv, alege să atragi, să surprinzi și să creezi o poveste folosind decorul potrivit. Îți oferim ocazia de a-ți alege ceva exact pe gustul tău, în conformitate cu așteptările tale, pentru a nu da niciodată greș!

Descriere Tehnică

Materiale: Metal  vopsit în câmp electrostatic  negru, având picioarele  triunghiulare reglabile pe verticală.

Blatul metalic, are rama din tablă perforată, vopsit în câmp electrostatic  negru.

Dimensiuni: diametru blat 46x H-45 cm

Despre autor

Marcip Tech shop_manager