Set unelte șemineu lucrate manual

Set unelte șemineu lucrate manual

Categorie:

Descriere

Fulgii de zăpadă se lovesc curajoși de geamul casei tale, iar afară viscolul pare de neoprit, pare că anunță vremuri și mai reci. În confortul propriei case, alături de un vin fiert, o carte bună, filmul preferat, te bucuri de faptul că poți în sfârșit să te relaxezi și să te bucuri de momente de liniște și pace, de tihnă și căldură. Lângă tine, focul din șemineu pare să poată face față oricărui ger, oricărei zăpezi și temperaturi reci. Prin puterea sa purificatoare, prin căldura pe care acesta o emană, focul este simbolul invincibilității zeilor, având origine celestă: însăși manifestarea a ceea ce este peste puterea noastră. Totuși, stă în puterea ta să îl întreții și să-i reglezi intensitatea după bunul plac: tot ce îți este necesar este setul de unelte pentru șemineu pe care să le folosești.

Alături de întrebuințarea pur practică, acesta poate fi folosit și drept decor estetic

Este important să nu faci rabat de calitate când vine vorba de alegerea acestora. Uneltele pentru șemineu nu doar că trebuie să fie rezistente, să aibă lungimile potrivite, să fie realizate folosind materiale de calitate superioară, ci trebuie și să poată avea o valență estetică, mai ales dacă pui preț pe acest aspect. Setul nostru de unelte pentru șemineu lucrate manual se aliniază fără niciun dubiu cu așteptările tale în materie de calitate și design estetic. Așadar, alături de întrebuințarea pur practică, acesta poate fi folosit și drept decor estetic, pentru a da locuinței tale o atmosferă cât mai plăcută, și o ambianță definită prin rafinament și gust, calitate și modernitate. Design-ul armonios, simplu și minimalist, nu va face decât să scoată în evidență autenticitatea lor!

La căldura și lumina focului, bucură-te de momente de relaxare și tihnă, de liniște și pace: fără niciun dubiu, le meriți! Așază-te și oferă-ți timp pentru a medita la lucrurile care îți aduc fericire și lucrurile de care îți amintești cu recunoștință. În procesul devenirii tale, lasă căldura și lumina să-ți ghideze fiecare pas, să-ți presare drumul cu pace și cu frumusețe, cu armonie și blândețe. Cel mai important este să-ți oferi timp și să te gândești întotdeauna la cât de departe ai ajuns și cât de multe ai realizat, la faptul că ești un om unic și nimic nu îți poate sta în cale. De-a lungul acestui drum, a te simți acasă înseamnă a fi în locul în care totul este exact așa cum ar trebui să fie: frumos, ordonat, primitor, astfel încât să te poți odihni în cele mai bune condiții.

Set universal

Setul de unelte pentru șemineu lucrate manual, datorită materialelor rezistente, de calitate care au fost folosite pentru realizare, poate fi întrebuințat zeci de ani. Datorită design-ului estetic și modern, dar în același timp minimalist și simplu, se potrivesc de minune în orice încăpere și în orice fel de instituție din domeniul HoReCa. Chiar dacă ai putea crede că a alege uneltele pentru șemineu este ceva lipsit de importanță, lucrurile nu stau chiar așa: dincolo de faptul că acestea trebuie să fie cât mai sigure de utilizat și rezistente, ele trebuie să se potrivească cel puțin într-o oarecare măsură cu decorul general al camerei. Setul pe care ți-l punem la dispoziție este unul universal – poate fi integrat în orice tip de decor, pentru că este modern, minimalist și calitativ.

Descriere Tehnica set unelte șemineu lucrate manual

Cod produs: MT 015

Materiale: Metal vopsit in camp electrostatic negru mat,

Dimensiuni: L 30 x l 25 x H 90 cm

Despre autor

Marcip Tech shop_manager