Sculptură Libelula

Sculptură Libelula

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Libelula – are un design unic, elegant, delicat și rafinat.

Poate până acum nu ai luat în considerare cât de important este design-ul unui element de decor unic, care poate transforma în totalitate atmosfera și aerul dintr-o cameră. Este firesc, din moment ce, în general, o sculptură poate reprezenta punctul de maxim interes dintr-o încăpere. Totuși, pentru a fi în pas cu tendințele actuale în materie de design interior, pentru a obține un cadru de vis în propria ta locuință, poate ar trebui să iei în considerare și criteriul estetic al unei sculpturi speciale. Și atunci când există o sinergie între toate detaliile pe care le prezintă – de la culoare, până la unghiuri și forme –, poți spune că, da, ai dat lovitura!

Îți oferim posibilitatea de a alege această superbă și autentică sculptură unică în formă de libelulă, pentru care s-a folosit metal de înaltă calitate în vederea fabricării. Cu un farmec distinctiv, un model autentic care va atrage privirile oricui, această sculptură poate fi chiar contrapunctul unei încăperi, care va atrage prin modernitate, minimalism, splendoare și acel ceva care face diferența. Acest design unic, elegant, delicat și rafinat, creează o atmosferă distinctivă, plăcută și atractivă, care ridică decorul dintr-o încăpere la rangul unei opere de artă pentru care detaliile primează!

Sculptură unică

Fie că este vorba despre casa ta, fie că este vorba despre un restaurant sau o cafenea pe care o deții, această sculptură unică va crea o armonie ambientală perfectă, curată și delicată, care va acompania conversațiile și poveștile celorlalți. Datorită design-ului care este versatil, această sculptură poate fi plasată în diferite locuri din casă, atât atârnată, cât și pe un suport cât de cât solid, care să reziste robusteții și greutății avute. Oricum ar fi, arată deosebit!

Sculpturile unice din metal sunt deosebit de durabile și rezistente, fiind realizate din materiale de înaltă calitate. Așadar, rezistă testului timpului și nu își compromit valența artistică odată cu trecerea acestuia. Mai mult decât atât, datorită design-ului vintage, dar în același timp parcă atât de plin de modernism, contemporan și minimalist, sculpura poate fi folosită drept decor oricât de mult, deoarece nu se va demoda niciodată. Așadar, de la bun început vei face o investiție eficientă, întrucât nu va mai fi necesar să investești ulterior în alte tipuri și modele care încep să devină populare. Poate unul dintre cele mai frumoase elemente de decor, această sculptură este cu totul și cu totul specială.

Descriere Tehnică

Sculptura este protejată anticoroziv cu lac transparent în câmp electrostatic.

Materiale: Metal  vopsit în câmp electrostatic lac incolor.

Dimensiuni: L(anvergură aripi) 107 x 49 x H-116 cm

Despre autor

Marcip Tech shop_manager