Dulap cu mop

Dulap cu mop

Categorie:

Descriere

Obiectele de mobilier care ne înfrumusețează spațiul din jur au rolul de a crea un cadru cât mai primitor, călduros și familiar, fără a compromite însă utilitatea practică. Tocmai datorită acestui motiv, de preferat ar fi să facem întotdeauna alegeri practice, dar care se aliniază și cu nevoile estetice ale spațiului avut la dispoziție. Un obiect de mobilier care este și frumos, dar și practic, te poate scăpa de numeroase alte investiții ulterioare, oferindu-ți o gamă variată de facilități.

Pentru a ne bucura la maximum de un mediu prietenos, frumos și primitor, trebuie să știm cum să facem alegerile potrivite întotdeauna: care este decorul general din încăpere, care obiecte de mobilier sunt potrivite, fără a părea că spațiul este mult prea încărcat, ineficient, respectiv care este design-ul general al camerei? Toate aceste aspecte ar trebui să se alinieze perfect și, în cele din urmă, să dea locuinței respective unitate, rafinament, bun gust și sclipirea dorită!

Acest dulap atent făurit, cu design ingenios și practic, poate fi folosit atât pentru depozitarea și mascarea altor obiecte cu utilitate practică (un mop, o mătură, un făraș și alte obiecte casnice), cât și drept mobilier estetic. Atent îngrijit, realizat de către artiștii pasionați, cu un design viabil din punct de vedere estetic, la o primă vedere pare un obiect clasic de mobilier, care rezistă fără niciun dubiu testului timpului, fiind ușor de integrat în orice stil de design interior.

Se potriveste perfect în decorul general al locuinței

Calitatea, profesionalismul și seriozitatea sunt criteriile care ne definesc actul profesional. Din aceste motive, ne angajăm să oferim clienților noștri doar produse autentice, originale și unice, care spun povești și care, încorporate în materiale folosite, conțin povești. Alege să spui poate chiar cea mai frumoasă poveste, prin intermediul design-ului casei sau afacerii tale. Într-un loc îngrijit, curat, primitor și cald, oamenii se vor simți întotdeauna bineveniți, se vor simți „acasă”.

Dulapul cu mop pe care ți-l punem la dispoziție este o piesă cu caracter, o piesă curajoasă care va reuși să se potrivească perfect în decorul general al locuinței sau afacerii tale. Nu trebuie să faci compromisuri de estetică atunci când îți dorești să obții un spațiu cât mai practic și eficient, atunci când îți dorești să poți optimiza spațiul de lucru. De fapt, când toate acestea se așază în mod evident, când totul se integrează ca la carte în atmosfera generală, vei vedea că îți va fi cu mult mai ușor să te ocupi de restul locuinței.

În cele din urmă, acasă este acolo unde este sufletul, iar sufletul merită toată atenția cuvenită!

Descriere Tehnica

Materiale: Metal  vopsit in camp electrostatic  argintiu.

Blatul este  din  lemn masiv stratificat, esenta de fag, acoperit cu lac.

Dimensiuni: L 61 x l 41 x H-96 cm ( H total cu suportul pentru mop-168 cm)

Despre autor

Marcip Tech shop_manager