Mobilier de baie

Mobilier de baie

Descriere

Mobilier metalic vintage pentru baie

Mobilier metalic vintage pentru baie compus din chiuveta vintage metalica, support/masca chiuveta, oglinda cu rama, suport de prosoape.

Pentru baia/incaperea pusa la dispozitie, este un mobilier ce imbina modernul cu industrialul. Este realizata 100% manual.

Pentru un aspect industrial s-a folosit tabla perforata si in intregime structura metalica.

Acest set a fost complet confectionat din otel/profile otel si protejat cu vopseluri rezistente la umezeala.

Chiuveta este confectionata din tabla de otel cu grosimea de 2,5mm si este vopsita cu o vopsea rezistenta la coroziune si zgarieturi.

Suportul/masca de chiuveta este confectionata din profile metalice si tabla perforata vopsita in camp electrostatic, pentru protectie impotriva coroziuni.

Suportul oglizii este din tabla perforata si rama oglinzi din profil “U” de aluminiu, este o imbinare necesara pentru a respecta restul decorului.

Cuierul pentru prosoape este design propriu din materiale recuperate ce trebuiau sa ajunga la reciclat. Acelasi lucru este si suportul pentru prosopul de baie.

Un astfel de mobilier poate fi conceput oricand personalizat pe incaperea dumneavoastra, functie de pereti si structura cladirii se poate concepe un design propriu, pe placul si functionalitatea ceruta de dumneavoastra.

Despre autor

MC Regional administrator