Suport prosoape

Suport prosoape

Categorie:

Descriere

Funcționalitatea și stilul se întâlnesc într-un singur element: suportul de prosoape cu spațiu de depozitare pentru o baie încăpătoare. Atunci când amenajezi o baie încăpătoare, îți dorești să profiți de fiecare centimetru și să îți creezi un spațiu organizat și elegant. Suportul de prosoape care oferă și spațiu de depozitare este un element indispensabil în acest sens. Cu o combinație ingenioasă între funcționalitate și design estetic, acest suport de prosoape aduce un plus de estetică și funcționalitate în orice baie.

Cu spațiu de depozitare

Construit dintr-un material rezistent și durabil, suportul de prosoape este proiectat să reziste uzurii zilnice și să îți ofere un spațiu de depozitare adecvat. Structura sa solidă este realizată din metal de înaltă calitate, care conferă stabilitate și rezistență pe termen lung. Cu o finisare atent aplicată, suportul de prosoape adaugă un aspect elegant și modern în baia ta.

Unul dintre aspectele-cheie ale acestui suport de prosoape este spațiul de depozitare integrat, care oferă un loc sigur pentru a-ți organiza diferitele accesorii și produse de îngrijire personală. Indiferent dacă este vorba de prosoape, produse cosmetice sau alte obiecte necesare în baie, ai totul la îndemână și perfect organizat.

Dimensiunile generoase ale suportului de prosoape îți oferă suficient spațiu pentru a depozita toate necesitățile tale. Indiferent de preferințe, suportul de prosoape asigură un spațiu de depozitare practic și funcțional. Designul suportului de prosoape se îmbină armonios cu orice stil de design interior al băii tale: suportul metalic, precum și suprafața din lemn, îmbină în mod armonios natura și stilul industrial, cu un rezultat fascinat, care oferă o notă de eleganță și rafinament.

Organizare și ordine

Pe lângă funcționalitatea sa, suportul de prosoape cu spațiu de depozitare adaugă un plus de organizare și ordine în baia ta. Prosoapele sunt astfel la îndemână și perfect așezate, evitându-se haosul și lipsa de optimizare a spațiului. De asemenea, produsele de îngrijire personală și alte obiecte sunt plasate la locul potrivit, făcându-le accesibile și ușor de găsit. Suportul de prosoape cu spațiu de depozitare devine un element central al băii tale, oferind un aer sofisticat și bine organizat. Indiferent dacă ai o baie spațioasă într-un apartament sau într-o casă, acest suport de prosoape își găsește perfect locul. Te vei bucura de o baie încăpătoare și ordonată, în care fiecare lucru este la locul lui.

Suportul de prosoape cu spațiu de depozitare este o alegere excelentă pentru o baie încăpătoare. Cu un design practic, rezistență și un aspect estetic plăcut, acesta îți oferă un spațiu de depozitare adecvat pentru prosoape și alte obiecte necesare în baie. Organizare, funcționalitate și stil – toate se îmbină într-un singur element, aducând un plus de eleganță și confort în rutina zilnică a băii tale.

Descriere Tehnică

Materiale:

Metal  vopsit în câmp electrostatic  negru mat, având picioarele  reglabile pe verticală.

Polița este din  lemn masiv esență de fag, acoperit cu lac.

Dimensiuni: L – 700, l – 300, h – 190 cm.

Despre autor

Marcip Tech shop_manager